Vragen over een fiets? Bel de winkel
Home
Tweedehands stadsfietsen
Tweedehands transportfietsen

Transportfietsen

Bekijk alle tweedehands transportfietsen
Lees meer
18 van 62 resultaten
Sorteren op

Transportfietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze fiets is in de laatste jaren erg populair geworden terwijl de fiets al vanouds wordt gebruikt als transportfiets oftewel de bakkersfiets. Tegenwoordig is de fiets perfect om als vervoersmiddel te gebruiken naar school, werk of om boodschappen mee te doen. Het rekje (voordrager) aan de voorkant geeft extra ruimte voor een tas.

Een fiets met een rekje

Wil je op een handige manier jouw bagage vervoeren? Dan is de transportfiets speciaal voor jou! De voordrager zorgt ervoor dat je niet jouw zware tas op je rug hoeft mee te nemen. Ook kun je een transportkrat plaatsen op het rekje zodat je losse objecten kan meenemen. Of ga je op pad met de hond? Dan kan een hondenfietsmand geïnstalleerd worden op het rekje. Zo maak jij jouw transportfiets compleet. Om jouw fietsrit nog makkelijker te maken kan je bij ons op zoek gaan naar transportfietsen die beschikken over versnellingen, een dubbele standaard en een stuurslot.

Tweedehands transportfiets merken

Er is een breed assortiment aan transportfietsen te vinden op Tweedehandsfietsen.nl. Zo kan je bij ons terecht voor een Cortina, Gazelle, Giant, Sparta of Batavus transportfiets.

Tweedehands transportfiets kopen

Een transportfiets is stevig en sterk en is zeker toe aan een tweede eigenaar. Doordat een transportfiets steviger is dan een stadsfiets, is het zeker niet gek dat jouw fiets langer dan 15 jaar mee kan gaan.