Vragen over een fiets? Bel de winkel
Home
Tweedehands stadsfietsen

Stadsfietsen

Goedkope tweedehands stadsfietsen te koop

Online een tweedehands stadsfiets van bijvoorbeeld Gazelle, Batavus, Sparta of Giant kopen? Op Tweedehandsfietsen.nl kun je gebruikte damesfietsen en herenfietsen in alle kleuren en maten bestellen. De gekozen stadsfiets wordt binnen 5 dagen rijklaar afgesteld door de vakman én heeft (omruil) garantie! Of je nu online een goedkope stationsfiets, een tweedehands omafiets, moederfiets of een transportfiets wilt kopen; je vindt het hier.

Lees meer
18 van 1198 resultaten
Sorteren op

Stadsfietsen en stationsfietsen

Je kunt bij Tweedehandsfietsen.nl zowel goedkope damesfietsen als herenfietsen online kopen. De gebruikte stadsfietsen zijn er in verschillende prijsklassen. Zo zijn er goedkope tweedehands fietsen van 100 euro, maar ook fietsen van meer dan 500 euro. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er zowel een nette fiets bij zit die geschikt is voor woon-werkverkeer als een goedkope tweedehands fiets die geschikt is voor op het station. 

Je kunt hier ook een goedkope tweedehands transportfiets met voor- en achterdrager kopen. Erg handig voor het vervoeren van boodschappen of een (school)tas! Door het stevige frame en de onderhoudsarme onderdelen gaat deze fiets niet snel stuk en dat is waarschijnlijk ook de reden dat deze veelvuldig tweedehands wordt aangeboden.

Twijfel je over welke framemaat je nodig hebt? Bekijk dan hier ons advies. Zo weet je zeker dat je “tweedekansje” de goede framemaat heeft.

Aantal versnellingen

Als je een gebruikte stadsfiets zoekt om dagelijks langere afstanden mee af te leggen, dan is het goed om na te denken over het aantal versnellingen. Wil je bijvoorbeeld een tweedehands stadsfiets met 7 versnellingen kopen? Dan worden er op Tweedehandsfietsen.nl diverse betrouwbare A-merken aangeboden. Voor ritjes naar de middelbare school kun je wellicht beter een tweedehands transportfiets met 3 versnellingen kopen.

Tweedehands fiets verzekeren

Een fiets tweedehands aanschaffen, is dat wel betrouwbaar? Je kunt je tweedehands fiets verzekeren bij de winkel die de fiets aanbiedt. Dit gaat via onze betrouwbare partner ENRA.

Tweedehands fiets met bezorgservice: online bestellen, thuis geleverd

De stadfietsen die online aangeboden worden op Tweedehandsfietsen.nl komen uit heel Nederland. Je kunt de gekozen tweewieler zonder bijkomende kosten afhalen bij de fietsenwinkel die deze aanbiedt. Mocht de gewenste fiets niet in de buurt aangeboden worden, dan kun je deze altijd thuis laten bezorgen voor € 39,95 binnen Nederland of voor € 49,95 in België.