Vragen over een fiets? Bel de winkel

Over ons

Tweedehandsfietsen.nl is een platform waarbij meer dan 500 winkels zijn aangesloten om hun gebruikte fietsen te koop aan te bieden. Alle fietsen die aangeboden worden staan bij een erkende specialist, zo weet je zeker dat je een betrouwbare fiets koopt.

Op Tweedehandsfietsen.nl kun je een gebruikte fiets online kopen met garantie! Bij alle fietsen geldt een omruilgarantie van 14 dagen. Alle fietsen worden uiteraard eerst nagelopen en afgesteld door de vakman. Zo fiets je veilig op een gebruikte elektrische fiets. Je kunt de fiets naar keuze gratis afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen voor € 39,95 (NL) of € 49,95 (BE). Je hebt je fiets al binnen 5 dagen in huis. 

De website Tweedehandsfietsen.nl is eigendom van Dynamo Retail Group B.V. te Amersfoort. Dynamo Retail Group is de meest toonaangevende fietsketen in de tweewielerbranche. Bij deze retail organisatie zijn 840 winkels in Nederland, België en Duitsland aangesloten met de formules: Bike Totaal en Dynamo Retail Service. Neem contact op met de verkopende winkel voor product gerelateerde vragen: deze staat vermeld op de product pagina.

Dynamo Retail Group b.v.
Spaceshuttle 22
3824ML Amersfoort
www.dynamoretailgroup.com

tel: 033-4545945
fax: 033-4531520
webshoponline@dynamoretailgroup.com

KvK Amersfoort: 61341509

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.