Vragen over een fiets? Bel de winkel
Home
Tweedehands elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Tweedehands elektrische fiets met (omruil)garantie te koop

Online een tweedehands e-bike van bijvoorbeeld Sparta, Batavus, Gazelle of Giant kopen? Dat kan op Tweedehandsfietsen.nl mét (omruil) garantie! In onze online webshop kun je gebruikte dames- en herenmodellen in alle framematen bestellen. De gekozen tweedehands elektrische fiets wordt binnen 5 dagen rijklaar afgesteld door de vakman en kan overal in Nederland en België bezorgd worden.

Lees meer
18 van 683 resultaten
Sorteren op

Gebruikte elektrische fiets kopen

Op Tweedehandsfietsen.nl kan je elektrische fietsen (in het kort: e-bikes) kopen in verschillende prijsklassen. Zo vind je al een goedkope tweedehands elektrische fiets voor 200 euro, maar ook een zo goed als nieuwe e-bike met maar 200 km op de teller. Bij ons kun je online e-bikes met zowel een voorwielmotor als middenmotor als achterwielmotor bestellen. Ook het aantal versnellingen is iets om over na te denken. Je koopt de gebruikte elektrische fiets met garantie van de fietsenwinkel die de fiets aanbiedt. Bevalt de tweedehands elektrische fiets toch niet? Dan mag je de fiets omruilen of je krijg je het geld terug.

Het grote voordeel van het kopen van een gebruikte elektrische fiets op Tweedehandsfietsen.nl is dat je zowel garantie als een professioneel aanspreekpunt hebt. Als je vragen hebt over je gebruikte e-bike, dan kan je langs de winkel gaan en krijg je direct antwoord van een specialist.

Twijfel je welke framemaat je nodig hebt? Bekijk dan hier ons advies. Zo weet je zeker dat je “tweedekansje” de juiste framemaat heeft.

Tweedehands accu elektrische fiets

In onze webshop kun je tweedehands e-bikes bestellen met een 300Wh, 400Wh, 500Wh en 600Wh accu. Het is goed om rekening te houden met het feit dat de capaciteit van de accu afneemt met de jaren. Ook met kouder weer neemt de capaciteit (en dus de actieradius) af. Wij raden bij een gebruikte e-bike/accu dus aan een hogere wattuur accu te bestellen dan de actieradiustabel van de fabrikant aangeeft. Je kunt ook overwegen om er een nieuwe accu bij aan te schaffen.

Tweedehands elektrische fiets verzekeren

Een elektrische fiets tweedehands kopen, is dat wel betrouwbaar? Je kunt je tweedehands e-bike verzekeren bij de winkel die de fiets aanbiedt. Dit gaat via onze betrouwbare partner ENRA.

Tweedehands elektrische fiets met bezorgservice: online bestellen, thuis geleverd

De tweedehands e-bikes die online aangeboden worden op Tweedehandsfietsen.nl komen uit heel Nederland. Je kunt de gekozen tweewieler zonder bijkomende kosten afhalen bij de fietsenwinkel die deze aanbiedt. Mocht de gewenste elektrische fiets niet in de buurt aangeboden worden dan kan je deze altijd thuis laten bezorgen voor € 39,95 in Nederland en € 49,95 in België.