Vragen over een fiets? Bel de winkel
Home
Tweedehands bakfietsen

Bakfietsen

Bekijk alle tweedehands bakfietsen
Lees meer
18 van 18 resultaten
Sorteren op

Een bakfiets is dé ideale fiets voor een fietstocht met veel bagage. Je hoeft niet moeilijk te doen om de boodschappentas over het stuur heen te hangen. Ook is de bakfiets razend populair onder jonge gezinnen met kinderen. De bakfiets is op een geavanceerde wijze ontworpen zodat je veilig je kinderen naar school kunt brengen.

Voordelen van een tweedehands bakfiets

Een bakfiets is dé transportfiets van dit moment. Afhankelijk van de grootte van de bakfiets kun je de kinderen van school halen en tegelijkertijd de boodschappen meenemen. Het voordeel van een tweedehands bakfiets is dat deze fietsen niet voor altijd mee hoeven te gaan. De bakfietsen worden namelijk het meest gebruikt door jonge gezinnen met kinderen. Naarmate de kinderen groter worden, kan de bakfiets weer verkocht worden.

Tweedehands bakfiets merken

Bij Tweedehandsfietsen.nl vindt je diverse merken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld Batavus en Vogue. Er is een kritische selectie gemaakt van merken die wij verkopen om de beste kwaliteit te bieden.

Betrouwbare tweedehands bakfietsen

Om de goede kwaliteit van een bakfiets te behouden, wordt er voor verkoop een grondige controle en onderhoud uitgevoerd. Wij garanderen jou dat je fluitend naar huis kunt fietsen nadat je jouw nieuwe bakfiets hebt opgehaald.