Vragen over een fiets? Bel de winkel

Bestelinformatie

Bestellen

Op deze website staan tweedehands fietsen waarbij de verkoopprijs in overeenstemming is met de staat van de fiets. Over de prijs kun je niet onderhandelen. Je bestelt de tweedehands fiets bij de winkel die vermeld staat bij de fiets.

Betalen

Wij bieden meerdere veilige betaalmethoden aan. Je betaling loopt via het betrouwbare betaalplatform Multisafepay. Je kunt met de volgende methoden betalen:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Creditcard
  • Cadeaupassen van Bike Totaal 
  • VVV cadeaukaart
De betaling wordt afgehandeld door Dynamo Retail Group.

Beschikbaarheid

Elke dag wordt de voorraad meerdere keren gecontroleerd. Is de door jou bestelde fiets toch niet meer beschikbaar? Dan kun je een andere fiets uitzoeken of je kiest er voor om het betaalde bedrag terug te laten storten.

Rijklaar maken

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling door Dynamo Retail Group doorgezet naar de betreffende winkel. De fiets wordt rijklaar gemaakt en gereed gemaakt voor verzending of klaargezet om op te halen. Je krijgt bericht van de winkel als je fiets klaar is.

Levering

Je kunt er voor kiezen om de tweedehands fiets in de winkel af te halen of bij je thuis te laten bezorgen. Bij thuisbezorging wordt € 39,95 (NL) of € 49,95 (BE) aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht. Voor bezorging op één van de Waddeneilanden zijn wij genoodzaakt een toeslag te rekenen van € 55,-. Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. Levering vindt in principe plaats binnen 5 werkdagen. Je ontvangt bericht wanneer de fiets klaar is om door jou te worden opgehaald in de winkel of wanneer de fiets bij jou wordt afgeleverd. Let op: de fiets kan alleen opgehaald worden in de winkel waar de fiets te koop staat.

Garantie

Bij het bestellen van de fiets worden de garantievoorwaarden vermeld, deze verschillen per winkel. Wil je een beroep doen op de garantievoorwaarden? Neem dan contact op met de winkel. Tweedehandsfietsen.nl is een online platform dat het aanbod van de aangesloten winkels bij Dynamo Retail Group combineert op deze website en gaat niet over de garantievoorwaarden die bij de winkels gelden.

Retourprocedure

Wil je een tweedehands fiets terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen na levering door contact op te nemen met de verkopende winkel. De verkopende winkel staat vermeld op de orderbevestiging.

Retourkosten

Gaat de tweedehands fiets retour naar de winkel? Dan krijg je de aankoopwaarde en (indien van toepassing) de verzendkosten voor het versturen van de fiets terug. De kosten voor het retourneren van je fiets (€39.95) worden in mindering gebracht op de terugbetaling.

Crediteren: Binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee de bestelling werd betaald.

Zekerheid

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van inruil fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt. Koop je een tweedehands fiets op Tweedehandsfietsen.nl, dan weet je zeker dat dit geen gestolen fiets betreft.

Bescherming van jouw gegevens

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen, of om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijke informatie wordt niet aan derden verstrekt. Meer informatie vind je in onze privacy policy.